Wellness

Wellness

Ha úgy dönt, hogy nincs kedve elhagyni a szállást, akkor Nálunk is kényeztetheti magát! Wellness szolgáltatásaink télen – nyáron elérhetőek!

Jakuzzi

Szálláshelyünkön hat apartmanunk közül öt rendelkezik saját terasszal vagy erkéllyel, és azon elhelyezett, 6 fő számára kényelmes jakuzzikkal.

Kombinált szauna (finn és infra egyben)

A ház udvarán található szauna vendégeink számára díjmentesen használható. 5 fő számára kényelmes finn szaunával kombinált infraszauna.
Jótékony hatásai: stresszmentesít; méregtelenít; immunerősítő; puhítja, feszesíti a bőrt; bőrtisztító hatású.
Szaunázás után hűtés, pihenés és folyadékpótlás javasolt.
Nyitvatartás:

Medence

Az apartmanház udvarán 3 * 6 méteres fűtött, ellenáramoltatóval ellátott medence található, amely késő tavasztól kora őszig tart nyitva. A medencét minden vendég saját felelősségére, medenceőr jelenléte mellett használhatja. Nyitvatartása időjárás és foglaltság függvényében változhat, amennyiben további információra lenne szüksége, keressen Bennünket bizalommal.
Kérjük kedves Vendégeinket, a medencét kizárólag a kollégáink által előre megadott napokon és időpontban használják. Az udvaron kamera működik. A foglaláskor az ÁSZF elfogadása megtörténik, amellyel igazolják, hogy a szabályokat megismerték. Amennyiben a szabályokat szándékosan nem tartják be, kitiltást vonhat maga után.

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS ONLINE FOGLALÁS

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben!

Galéria

Iratkozz fel az értékes promóciókra

Iratkozz fel Te is hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legnagyobb eseményekről!

Kizárólag értékes tartalmakkal, szezonális akciókkal és a legnagyobb kedvezményekkel fogunk téged keresni, csak, ami tényleg számít!