Wellness

Wellness

Ha úgy dönt, hogy nincs kedve elhagyni a szállást, akkor Nálunk is kényeztetheti magát! Wellness szolgáltatásaink télen – nyáron elérhetőek!

Jakuzzi

Szálláshelyünkön hat apartmanunk közül öt rendelkezik saját terasszal vagy erkéllyel, és azon elhelyezett, 6 fő számára kényelmes jakuzzikkal.

Kombinált szauna (finn és infra egyben)

A ház udvarán található szauna vendégeink számára díjmentesen használható. 5 fő számára kényelmes finn szaunával kombinált infraszauna.
Jótékony hatásai: stresszmentesít; méregtelenít; immunerősítő; puhítja, feszesíti a bőrt; bőrtisztító hatású.
Szaunázás után hűtés, pihenés és folyadékpótlás javasolt.
Nyitvatartás:

Medence

Az apartmanház udvarán 3 * 6 méteres fűtött, ellenáramoltatóval ellátott medence található, amely késő tavasztól kora őszig tart nyitva. A medencét minden vendég saját felelősségére, medenceőr jelenléte mellett használhatja. Nyitvatartása időjárás és foglaltság függvényében változhat, amennyiben további információra lenne szüksége, keressen Bennünket bizalommal.
Kérjük kedves Vendégeinket, a medencét kizárólag a kollégáink által előre megadott napokon és időpontban használják. Az udvaron kamera működik. A foglaláskor az ÁSZF elfogadása megtörténik, amellyel igazolják, hogy a szabályokat megismerték. Amennyiben a szabályokat szándékosan nem tartják be, kitiltást vonhat maga után.

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS ONLINE FOGLALÁS

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben!

Galéria

Tahiti-Resort Apartments Hajdúszoboszló

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön legjobb ajánlatainkról!