Kapcsolat

Elérhetőség

Tahiti Resort Apartments Hajdúszoboszló

Tájékoztatjuk kedves jövendőbeli és visszatérő vendégeinket, hogy szállásfoglalással kapcsolatos kérdéseiket, érdeklődésüket telefonon hétfőtől péntekig 08:00 és 16:00 óra között fogadjuk.

Hétköznapokon 16:00 óra után, ünnepnapokon, valamint hétvégén a megkereséseket e-mailben várjuk. Természetesen amint tudunk, válaszolunk Önöknek! Köszönjük megértésüket!

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG:
Hajdúszoboszló az Alföld legismertebb fürdővárosa, mely Debrecentől alig 20 km-re fekszik. Budapesttől bő 2 órányi autóútra található. Az M3-as autópályáról a debreceni elágazónál lehajtva, az M35-ös autópályáról könnyedén megközelíthető.
TRANSZFER:
Szálláshelyünk transzfer szervezésében is segít! A Tahiti Resort Apartments Hajdúszoboszló és Liszt Ferenc Nemzetközi Reptér vagy Debreceni Reptér vagy esetleg a Nagyváradi Repülőtér között biztosítjuk a transzfer lehetőségét. Amennyiben érdekli ez a lehetőség, kérjük keressenek bizalommal Bennünket mindennap 08:00 és 16:00 között az alábbi telefonszámon: +36 50 120 4585.

KÉRDÉSE VAN? ÍRJON NEKÜNK!

Iratkozz fel az értékes promóciókra

Iratkozz fel Te is hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legnagyobb eseményekről!

Kizárólag értékes tartalmakkal, szezonális akciókkal és a legnagyobb kedvezményekkel fogunk téged keresni, csak, ami tényleg számít!