Tahiti Resort Apartments Hajdúszoboszló

PIHENÉS PRÉMIUM KÖRNYEZETBEN

A TAHITI RESORT APARTMENTS HAJDÚSZOBOSZLÓ megálmodói egy olyan modern szálláshelyet szerettek volna létrehozni Magyarország egyik legkedveltebb fürdővárosának látogatói számára, ami képviseli a minőséget, a kényelmet és a biztonságot. A ház szívvel-lélekkel készült, minden egyes részlete átgondolt és kidolgozott terv alapján épült fel. Célunk, hogy minden vendégünk biztonságosan és kényelmesen tudjon Nálunk pihenni.
Szálláshelyünkön hat apartman található, melyek között megtalálható a romantikára vágyó párok számára ideális egy hálószobás apartmantól kezdve egészen a nagycsaládosokat, vagy baráti társaságokat kiszolgáló három hálószobás apartman is.
Szálláshelyünk tervezői és tulajdonosai kerekesszékkel érkező vagy mozgásukban korlátozott vendégeinkre is gondoltak. Földszinti apartmanunk egyedi kialakításának köszönhetően akár kerekesszékkel érkező vendégeink számára is kényelmesen használható. Az épület udvar felőli kijáratánál mobil rámpa található, amely a babakocsival vagy kerekesszékkel érkezők közlekedését is segíti.

Kiemelt ajánlataink

Iratkozz fel az értékes promóciókra

Iratkozz fel Te is hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legnagyobb eseményekről!

Kizárólag értékes tartalmakkal, szezonális akciókkal és a legnagyobb kedvezményekkel fogunk téged keresni, csak, ami tényleg számít!