Tahiti Resort Apartments Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló egyetlen 5*-os szálláshelye közvetlenül a fürdő mellett

5*-os pihenés

Hajdúszoboszló egyetlen 5* csillagos szállása a strand- és élményfürdő közvetlen közelében

Wellness

Élvezze privát jakuzziját, csobbanjon a medencében, vagy üljön be szaunánkba

TOP felszereltség

Ne stresszeljen a pakoláson, szállásunkon szinte minden felszerelést megtalál

Családbarát szállás

Kisgyermekkel olykor nehezebb útra kelni, szállásunkon ezt a nehézséget is levesszük válláról

Állatbarát szállás

Hozza magával kiskedvencét és élvezzék az örömteli nyaralást közösen

Smart check-in

Érintkezésmentes bejelentkezés, automata garázs, kódrendszeres apartman ajtók

Hajdúszoboszló szállás prémium 5*-os apartmanban

A Tahiti Resort Apartments Hajdúszoboszló megálmodói egy olyan modern szálláshelyet szerettek volna létrehozni Magyarország egyik legkedveltebb fürdővárosának látogatói számára, ami képviseli a minőséget, a kényelmet és a biztonságot. A ház szívvel-lélekkel készült, minden egyes részlete átgondolt és kidolgozott terv alapján épült fel. Célunk, hogy minden vendégünk biztonságosan és kényelmesen tudjon Nálunk pihenni.
Szálláshelyünkön hat apartman található, melyek között megtalálható a romantikára vágyó párok számára ideális egy hálószobás apartmantól kezdve egészen a nagycsaládosokat, vagy baráti társaságokat kiszolgáló három hálószobás apartman is.
Büszkék vagyunk rá, hogy 2023 júniusában apartmanunk megszerezte 5*-os minősítését a Magyar Turisztikai Minőségtanusító Testület által. Őszinte örömmel tölt el bennünket, hogy hivatalosan elsőként szerepelhetünk a páratlan Hajdúszoboszló szállás kategóriában, hiszen apartmanunk az egyetlen ilyen besorolású szálláshely egész Hajdúszoboszlón.

TAHITI RESORT Hajdúszoboszló APARTMANOK

A vendégek apartmanjainkban akár hat főig (felnőtt) kényelmesen elférnek. Mind a kialakításban, mind a felszereltségben törekedtünk arra, hogy minden apartmanban a prémium-pihenés élményét élhessék át vendégeink.

Hosszútávú, otthonos pihenésre felszerelt Hajdúszoboszlói apartmanjainkban igyekeztünk mindenkire gondolni, így akár ha pici gyerekkel érkeznek sem kell a fél otthonukat magukkal hozniuk.

Hajdúszoboszló szállás wellness pihenéssel

Ha úgy dönt, hogy nincs kedve elhagyni a szállást, akkor Nálunk is kényeztetheti magát! Wellness szolgáltatásaink télen – nyáron elérhetőek!

Csobbanjon be zárt, belső udvarunkon található medencénkbe, napozzon, pihenjen a kényelemre tervezett nyugágyainkban, vagy éppen üljön be kombinált infra-finn szaunánkba és élvezze az önfeledt pihenést helyben!

Élményteli szállás hajdúszoboszló szívében

Szállásunk létrehozásakor a tervezési fázistól kezdve minden egyes tollvonást, ötletet és kivitelezést a maximális pihenés és a felejthetetlen, élményteli nyaralás szellemében tettünk meg. Célunk az volt, hogy nyaralása alatt szállásunk is rendkívüli módon hozzájáruljon pihenéséhez, ezért szálláshelyünkön olyan exkluzív elemeket is megtalál, mint például:

Tahiti-Resort Apartments Hajdúszoboszló

EXKLUZÍV AJÁNLATOK

Értesüljön elsőként legújabb ajánlatainkról, last minute kedvezményeinkről!

Ajándékozz élményt

Lepje meg szeretteit a Tahiti Resort Apartments Hajdúszoboszlóban felhasználható ajándékutalvánnyal, mely tökéletes meglepetés lehet bármely korosztály számára!
A megajándékozott a Tahiti Resort Apartments Hajdúszoboszlóban modern környezetben pihenhet, élvezheti wellness szolgáltatásaink kényelmét, valamint a környék kiemelkedő adottságait.

5*-os apartmanunk felszereltsége, letisztultsága és prémium szolgáltatásai garantálják, hogy szeretted számára ez a tökéletes választás, ha Hajdúszoboszló szállásról van szó.

Amennyiben a megajándékozottra bízná a szolgáltatás kiválasztását, valamint az utalvány felhasználásának idejét, válassza értékutalványunkat az Ön által meghatározott értékben (minimum érték 10.000 Ft)!
Rendelje meg ajándékutalványaink bármelyikét, garantáltan meglepetést és örömet okoz velük!
Utalványaink az év bármely napján megvásárolhatók, online fizetéssel akár azonnal elérhetők.