Biztonságos pihenés

Biztonságos pihenés

Szálláshelyünk egyik fő célja, hogy Vendégeink biztonságban tudhassák magukat a pihenésük ideje alatt is. Fontos számunkra az Önök egészsége, ezért úgy alakítottuk ki az apartmanházat, hogy minél kevesebbet kelljen érintkezniük a személyzettel.
Szálláshelyünk bejelentkezési folyamata érintésmentes, a vendégek regisztrációja online, az érkezést megelőzően történik. Adatszolgáltatási kötelezettségünkből adódóan, az érkezést megelőző 7 napon belül kollégáink egy részletes leírást küldenek vendégeink részére az online bejelentkezés és okmány beolvasás menetéről.
A Vendégek az érkezést megelőzően 24 órával megkapják a személyre szabott kódjukat, amely segítségével bejuthatnak a házba és azon belül is az apartmanjukba. Az apartmanokban a Vendégeket fertőtlenített kulcskártyák fogják várni, amelyeket attól kezdve ki- és belépésre tudnak használni, illetve távozáskor az apartmanjukban kell hagyniuk.
Nemcsak az érkezés és a távozás érintésmentes, hanem a fizetés is. Minden fizetés előre történik bankkártyával, SZÉP-kártyával vagy átutalással. Így nemcsak az érintésmentesség valósul meg, de a ki- és bejelentkezéssel járó várakozást is megspóroljuk Vendégeinknek.
Apartmanjainkat minden Vendégünk érkezése előtt fertőtlenítjük.
Annak érdekében, hogy Önöknek minél kevesebb kapcsolatot kelljen létesíteniük a személyzettel, és zavartalanul pihenhessenek, szálláshelyünkön a takarítás kétnaponta vagy igény szerint történik. Az ajtókon elhelyezett táblákkal értesíthetik a személyzetet takarítási igényükről. Hosszabb tartózkodás esetén (négy éjszakánál több) a személyzet teljes nagy takarítást végez (ágynemű cserével együtt), ennek időpontját előre egyeztetjük a vendégekkel a zavartalan pihenés érdekében.
Az apartmanház főbejáratánál Vendégeinket kézfertőtlenítő állomás várja.

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS ONLINE FOGLALÁS

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben!

Kiemelt ajánlataink

Iratkozz fel az értékes promóciókra

Iratkozz fel Te is hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legnagyobb eseményekről!

Kizárólag értékes tartalmakkal, szezonális akciókkal és a legnagyobb kedvezményekkel fogunk téged keresni, csak, ami tényleg számít!