Biztonságos pihenés

Biztonságos pihenés

Szálláshelyünk egyik fő célja, hogy Vendégeink biztonságban tudhassák magukat a pihenésük ideje alatt is. Fontos számunkra az Önök egészsége, ezért úgy alakítottuk ki az apartmanházat, hogy minél kevesebbet kelljen érintkezniük a személyzettel.
Szálláshelyünk bejelentkezési folyamata érintésmentes, a vendégek regisztrációja online, az érkezést megelőzően történik. Adatszolgáltatási kötelezettségünkből adódóan, az érkezést megelőző 7 napon belül kollégáink egy részletes leírást küldenek vendégeink részére az online bejelentkezés és okmány beolvasás menetéről.
A Vendégek az érkezést megelőzően 24 órával megkapják a személyre szabott kódjukat, amely segítségével bejuthatnak a házba és azon belül is az apartmanjukba. Az apartmanokban a Vendégeket fertőtlenített kulcskártyák fogják várni, amelyeket attól kezdve ki- és belépésre tudnak használni, illetve távozáskor az apartmanjukban kell hagyniuk.
Nemcsak az érkezés és a távozás érintésmentes, hanem a fizetés is. Minden fizetés előre történik bankkártyával, SZÉP-kártyával vagy átutalással. Így nemcsak az érintésmentesség valósul meg, de a ki- és bejelentkezéssel járó várakozást is megspóroljuk Vendégeinknek.
Apartmanjainkat minden Vendégünk érkezése előtt fertőtlenítjük.
Annak érdekében, hogy Önöknek minél kevesebb kapcsolatot kelljen létesíteniük a személyzettel, és zavartalanul pihenhessenek, szálláshelyünkön a takarítás kétnaponta vagy igény szerint történik. Az ajtókon elhelyezett táblákkal értesíthetik a személyzetet takarítási igényükről. Hosszabb tartózkodás esetén (négy éjszakánál több) a személyzet teljes nagy takarítást végez (ágynemű cserével együtt), ennek időpontját előre egyeztetjük a vendégekkel a zavartalan pihenés érdekében.
Az apartmanház főbejáratánál Vendégeinket kézfertőtlenítő állomás várja.

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS ONLINE FOGLALÁS

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben!

Kiemelt ajánlataink

Tahiti-Resort Apartments Hajdúszoboszló

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön legjobb ajánlatainkról!
Hírleveleinkben tájékoztatjuk különleges, személyre szóló és last minute ajánlatainkról.