Karácsonyi és Szilveszteri Csomag

Tahiti-Resort Apartments Hajdúszoboszló | Karácsonyi és Szilveszteri Csomag

Karácsonyi és Szilveszteri Csomag

Luxus környezetben töltené a Karácsonyt vagy a Szilvesztert? Jakuzzizna vagy szaunázna a téli hóesésben? Nálunk ennek nincs akadálya!
Foglaljon minimum 2 éjszakát a 2022. december 23. és 2023. január 2. közötti időszakra, és 10% kedvezményt biztosítunk az aktuális napi apartman árainkból!
Az ár tartalmazza
Áraink tartalmazzák az ÁFA-t, azonban nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 500 Ft / fő / éjszaka (18 éves kor felett).
Szálláshelyünkön OTP, MKB és K&H SZÉP-kártyát is elfogadunk!
* Szálláshelyünkön hat apartmanunk közül öt rendelkezik saját terasszal vagy erkéllyel, és azon elhelyezett, 6 fő számára kényelmes jakuzzikkal.

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS ONLINE FOGLALÁS

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben!

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS ONLINE FOGLALÁS

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben!

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

Foglalási és fizetési feltételek

A foglalás megerősítéséhez 50% előleg fizetendő. Az előleget fizetheti bankkártyával, SZÉP kártyával vagy banki átutalással. A foglalást csak sikeres bankkártya tranzakció, vagy a határidőig (foglalást követő 3 napon belül) beérkezett banki előleg utalása esetén tekintjük érvényesnek.
A foglalás értékének fennmaradó 50%-a az érkezést megelőző 3 napon belül fizetendő.
A kedvezmény más kedvezményünkkel nem összevonható, és minden esetben az aktuális apartman árakból kalkuláljuk. Az ajánlat minimum 3 éjszaka foglalása esetén érvényes. A foglalás nem lemondható, de 7 nappal érkezés előttig (egy alkalommal) módosítható a szálláshely foglaltságának függvényében.

Lemondási feltételek

Foglalást követően: a szállásköltség 50%-a.
További feltételekkel kapcsolatos információkat itt talál.

Érkezés és távozás

Vendégeink az apartmanokat délután 14:00-tól foglalhatják el. Kérjük minden kedves Vendégünket, hogy az apartmanokat a távozás napján 10:30-ig szíveskedjenek elhagyni. Korai érkezést vagy késői távozást csak foglaltság függvényében tudunk biztosítani. Főszezonban (június 15. és augusztus 31. között) a korai érkezés vagy késői távozás csak különdíj ellenében lehetséges.

PARKOLÁS

Szálláshelyünkön minden apartmanhoz legalább egy parkolóhely tartozik. A gépjárművek elhelyezésére a zárt belső udvaron, a ház garázsában és a ház előtt kamerával megfigyelt területen van lehetőség. A parkolást díjmentesen biztosítjuk a vendégeink számára. A ház garázsában elektromos autó töltésére hozzáférést alakítottunk ki, amennyiben használni kívánja, kérjük jelezze a foglalásakor.

Gyerek- kedvezmény / Pótágy

3 éves kor alatt kiságyban: ingyenes
3 éves kor felett a pótágy díja: 4 000 Ft / pótágy / éjszaka

Kisállatbarát szálláshely

Kisállatokat kizárólag előzetes egyeztetés után van módunkban fogadni. Apartmanonként egy kistestű kutya vagy macska behozható, amelynek extra takarítási díja: 5 000 Ft / kisállat / éjszaka. Kérjük, a kisállatnak fekvőhelyet biztosítani szíveskedjenek!

Dohányzás

Az apartmanházban kizárólag a kijelölt dohányzóhelyeken engedélyezett a dohányzás.
A kijelölt dohányzóhelyek az apartmanház bejáratánál, valamint a kültéri parkolók mellett a törvényi szabályozást figyelembe véve kerültek kialakításra.
A ház teljes belső területén, azaz zárt térben tilos a dohányzás!

További ajánlataink

Tahiti-Resort Apartments Hajdúszoboszló

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön legjobb ajánlatainkról!
Hírleveleinkben tájékoztatjuk különleges, személyre szóló és last minute ajánlatainkról.